Доставка

След като сте избрали продукта, който желаете да закупите от www.motofrezi.com, натиснете бутон КУПИ.
 
В полето КОШНИЦА в горния десен ъгъл се визуализира брой и цена на избрания продукт, общи условия и начин на плащане. За да продължите натиснете бутон ПЛАЩАНЕ. От тук нататък може да продължите Вашето пазаруване с или без регистрация по Ваш избор.
 
Попълнете коректно данните си в полетата „Имена”, „Адрес за доставка”, „Телефон” и „Вашия e-mail”. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, попълнете и полетата с указаните данни за фактура.

За да финализирате Вашата поръчка, натиснете бутон „Потвърждавам”.

Системата автоматично ще изпрати копие на Вашата поръчка на посочения от Вас e-mail.
 
Наш служител ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, за потвърждение на поръчката и за да Ви уведоми относно точния ден на доставка.

Доставка на продукти от www.motofrezi.com се извършва на територията на цялата страна чрез куриер или наш представител. Срока на доставка за наличните на склад артикули е 1-3 работни дни в зависимост от обслужването на съответното населено място от куриер.

За неналичните продукти  срока на доставка е 2-3 работни седмици. Под всички продукти в електронния магазин е упоменато дали са с безплатна доставка или се начислява допълнителна цена.

Продуктите с безплатна доставка ще стигнат до Вас чрез куриерска фирма.

Всички машини са с осигурен гаранционен, извънгаранционен сервиз и резервни части.